Nowości książkowe

 

Klauzula informacyjna

 

Podstawa prawna : Art.13 ust. 1 i 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE z dnia 27 kwietnia 2016 r. (Dz. Urz. UE Nr 119).

 

Zgodnie z art. 13 ust.1 i 2 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 roku informuję , że :

  1. Administratorem Pana/i danych osobowych jest Dom Kultury w Zelowie, ul. Kościuszki 74, 97-425 Zelów.
  2. Inspektorem ochrony danych w Domu Kultury w Zelowie jest Mariusz Pelian, e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript., tel. 44 634 10 98.
  3. Pana/i dane osobowe przetwarzane są w celach statutowych na podstawie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (Dz. Urz. UE L z 4 maja 2016 r. nr 119, s.1).
  4. Dane osobowe mogą być przekazywane innym organom i podmiotom wyłącznie na podstawie obowiązujących przepisów prawa.
  5. Pana/i dane osobowe będą przetwarzane przez okres określony w formularzu.
  6. Posiada Pan/i prawo do: dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania, sprostowania, usunięcia, wniesienia sprzeciwu, cofnięcia zgody na przetwarzanie.
  7. Ma Pan/i prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy przetwarzanie danych osobowych dotyczących Pana/i naruszałoby przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 roku.
  8. Podanie danych osobowych jest dobrowolne. Jest Pan/i zobowiązany/a do podania danych na określonym formularzu.

Szukaj

Tłumacz

Statystyki

Odsłon artykułów:
1253358

Licznik odwiedzin

39615
DziśDziś67
WczorajWczoraj336
W tygodniuW tygodniu2312
W miesiącuW miesiącu17608
ŁącznieŁącznie39615